Politica de confidențialitate
privind prelucrarea și protecția datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal ale tuturor persoanelor cu care interacționăm sunt foarte importante pentru compania noastră. De aceea, ne asigurăm să fie prelucrate în conformitate cu dispozițiile legale și în maximă securitate.

În continuare vei găsi informații care au scopul de a te ajuta să înțelegi modul în care colectam datele cu caracter personal, cum le folosim, ce facem ca să le păstram în siguranța și care este nivelul tău de control în relație cu datele tale cu caracter personal.

Cine suntem și cum ne poți contacta

BICOPYX HAN INVEST SRL-D este o persoană juridică a cărui scop principal este de a oferi servicii de fotocopiere și comerț cu amănuntul. În administrarea persoanei juridice se regăsește brandul și platforma online: www.bicopyx.ro.

Pentru orice întrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi pe adresa de email: contact @ bicopyx.ro. Sediul social al companiei se găsește la adresa Str. Teilor Nr. 7, jud. Cluj, societatea fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J12/808/2014, având CUI RO32884673.

Ce date prelucrăm și în ce scop

Datele cu caracter personal pe care ți le solicităm sau le colectăm doar atunci când sunt oferite în mod voluntar, pot fi: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, județ, număr de telefon,  funcție, companie, nume utilizator și parola acces cont site.

Tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

  • Adresa de e-mail: pentru a-ți trimite informări despre serviciile și evenimentele proprii sau cele la care participăm.
  • Prenumele și numele: pentru a personaliza email-urile trimise către tine
  • Funcția: pentru a ne adresa nivelului tău de pregătire profesională
  • Numărul de telefon: pentru a te putea contacta, în scopul informării despre evenimentele noastre viitoare, cât și în urma înscrierii la evenimente (pentru a te informa cu privire la modificările de ultim moment în program, cât și detalii logistice), trimiterea de mesaje informative în scop de marketing.
  • Numele companiei: pentru a ne adresa direct domeniului tău de activitate.
  • Orașul: pentru a-ți putea trimite recomandări personalizate (pe orașul tău) despre evenimentele pe care le organizăm sau la care participăm.

Prin instalarea unor coduri de urmărire a vizitelor de pe website-urile noastre mai colectăm și informații precum IP-ul vizitatorului, locul din care s-a făcut accesarea, ora accesării și informații de utilizare a platformelor gestionate precum paginile accesate, numărul de pagini accesate, timpul petrecut pe platforme, modul de navigare pe website-uri.

Scopurile folosirii acestor date sunt:

  • realizare de activități de promovare a serviciilor pe care le oferim;
  • dezvoltare a platformei online gestionată;
  • cercetare de piață;
  • monitorizare a vânzărilor și comportamentului de cumpărare a clienților;
  • activități administrative și de media;
  • informare privind articolele noi publicate.

Cookie-uri

Dacă lași un comentariu pe website-ul nostru, poți opta pentru salvarea în cookie-uri a numelui, adresei de email și website-ul tău. Acestea sunt pentru confortul tău, astfel nu mai trebuie să le completezi din nou când lași un alt comentariu. Aceste cookie-uri vor fi valabile un an.

Dacă mergi la pagina noastră de autentificare, vom seta un cookie temporar pentru a determina dacă navigatorul tău acceptă cookie-uri. Acest cookie nu conține date personale și este eliminat când închizi navigatorul.

Când te autentifici, vom seta și câteva cookie-uri pentru a-ți salva informațiile de autentificare și opțiunile de afișare pe ecran. Cookie-urile de autentificare sunt păstrate două zile, iar cele pentru opțiuni de afișare pe ecran sunt păstrate un an. Dacă selectezi „Ține-mă minte”, cookie-urile tale de autentificare vor fi păstrate o lună. Dacă te dezautentifici din cont, cookie-urile de autentificare vor fi eliminate.

Ce trebuie să aibă în vedere persoanele vizitatoare ale website-ului care nu au împlinit vârsta de 18 ani?

BICOPYX HAN INVEST SRL-D se adresează, în primul rând, persoanelor care au împlinit 18 ani. Te rugăm să nu completezi datele tale cu caracter personal în cuprinsul secțiunilor website-ului gestionat de către companie dacă ești minor și nu ai acordul părinților/reprezentanților tăi legali în acest sens.

Destinatarii datelor – Cum și cine are acces la aceste date

Pentru funcționarea eficientă a platformelor, utilizăm diferite servicii de la furnizori externi sau interni (”persoane împuternicite de operator”), cărora le putem transmite o parte din datele cu caracter personal colectate, cu mențiunea expresă că vom apela doar la persoane împuternicite care oferă garanții suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea să respecte cerințele prevăzute în acest regulament și să asigure protecția drepturilor.

Categoriile de servicii pentru care colaborăm cu furnizori și datele cu caracter personal transferate acestora sunt următoarele:

  • Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
  • Servicii newsletter – adresa de e-mail, nume, prenume, număr de telefon;
  • Servicii de facturare – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă, CNP;
  • Servicii de curierat/poștă – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  • Servicii de trimite SMS – numărul de telefon;
  • Servicii de procesare plăți online – nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, adresă;
  • Servicii de contabilitate – nume, prenume, adresă, CNP;
  • Servicii juridice – nume, prenume, adresă, CNP;

În cazul în care ne solicitați ca datele cu caracter personal (pe care ni le-ați oferit) să fie șterse, acestea vor fi șterse și de la colaboratori.

Perioada de stocare a datelor

Pentru cei cu care avem semnat Contractului de prestări servicii, datele vor fi prelucrate pe perioada derulării relațiilor contractuale, precum și ulterior, pentru o durată rezonabilă, care nu poate fi mai scurtă decât termenul general de prescripție.

Pentru prelucrările de date în baza consimțământului, vom păstra datele tale până când îți vei retrage consimțământul. Poți face oricând acest lucru trimițând un e-mail la adresa contact @ bicopyx.ro.

Drepturile tale în relație cu datele pe care ni le-ai pus la dispoziție

Pentru ca ne-ai acordat consimțământul, te informăm că ai următoarele drepturi, pe care le poți exercita oricând trimițând un email la adresa contact @ bicopyx.ro.

Dreptul de acces – ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că se prelucrează sau nu date tale cu caracter personal; totodată, poți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate societății noastre și care fac obiectul prelucrării;

Dreptul la rectificare – ai dreptul de a obține rectificarea datelor tale cu caracter personal inexacte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete pe care ni le-ai oferit;

Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – ai dreptul de a obține ștergerea datelor cu caracter personal pe care ni le-ai oferit;

Dreptul la restricționarea prelucrării – ai dreptul de a obține restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal pentru o anumită perioadă de timp solicitată;

Dreptul la portabilitatea datelor– ai dreptul de a primi datele tale într-un format structurat și ai dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator;

Dreptul la opoziție – ai dreptul de a te opune anumitor prelucrări ale datelor cu caracter personal care te privesc, cum ar fi prelucrarea în scopul de a primi mesaje publicitare.

Dreptul de a depune o plângere- ai dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) și justiției privind prelucrarea datelor tale cu caracter personal;

Dreptul de a-ți retrage consimțământul – poți în orice moment să ne soliciți retragerea consimțământului de prelucrare a datelor tale.

Pentru orice întrebări sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ai transmis, inclusiv în vederea exercitării drepturilor de mai sus, ne poți contacta la adresa de e-mail contact @ bicopyx.ro.

Precizăm faptul că prin acceptarea acestui acord, datele tale personale vor fi prelucrate de BICOPYX HAN INVEST SRL-D conform prezentei Politici de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.